0

Cine suntem?

Cyber Studio este o companie clujeană full-service care activează pe piaţa IT din 2008 fiind profilată pe dezvoltarea de soluţii informatice din domeniul serviciilor web și marketing online.

Principalele servicii web pe care le oferim clienților noștri sunt cele de web design pentru realizarea site-urilor web și de asemenea de web design pentru realizarea magazinelor online. Din cele 2 produse am dezvoltat serviciul de găzduire web cu resurse web dedicate, serviciu la care a apelat 90% din clienți noștri, dovadă a faptului că soluțiile noastre sunt de calitate dar și din motivul faptului că oferim suport gratuit pentru site-urile prezente pe serverele noastre.

Așadar suntem o echipă de tineri pasionați de munca noastră, entuziaşti și cu dorinţa de a ne crea imaginea corectă în privința serviciilor de calitate pe care le oferim. Printre atuurile echipei noastre se numără şi diversitatea din domeniul specializărilor, fapt care ne conferă o vedere de ansamblu orientată spre soluţii concrete şi practice pentru diferite domenii specifice.

Suntem o companie condusă de oameni cu experință și mereu deschiși pentru proiectele clienților noștri. Considerăm că rolul nostru este acela de a ne sprijini clienții în ascensiunea lor pe scara succesului.Unul dintre principiile în care credem şi pe care îl aplicăm în cadrul serviciilor noastre este că nu ne-am născut profesionişti dar credem în perseverenţă şi astfel putem atinge performanţe înalte. Așadar de aici s-a născut și principiul nostru: rezultatul perseverenţei şi a calităţii definește profesionalismul !

Cui ne adresăm?

Segmentul de piaţă căruia ne adresăm sunt companiile care doresc cel puțin să aibă o prezență online însă ne concetrăm în mod special companiilor care se dezvoltă/s-au dezvoltat puternic în mediul online și au nevoie în continuare de strategia corectă  de dezvoltare online. Aceste strategii le-am numit aici marketing online, concept care se bazează în principal pe optimizarea SEO a site-urilor web cât și pe promovarea acestora. Aceste din urmă companii conștientizează beneficiile aduse de serviciile noastre de web design, importanța modului în care site-ul companiei reflectă imaginea acesteia și bineințeles impactul aplicării servicilor noastre în dezvoltarea afacerii.

Ce oferim:

Imagistică și web design

Când vine vorba de creativitate, apelaţi cu încredere pentru că aici originalitatea e la ea acasă. Gândim interfeţe personalizate şi implementăm toate elementele ce ţin de design-ul şi aspectul site-ului, precum conceperea unor animaţii flash, a unor bannere, a galeriilor foto/video şi a tuturor elementelor web.

Găzduire web:

Serverele profesionale pe care le folosim, pot răspunde în acelaşi timp la mii de clienţi cu viteze performante. Timpul de uptime (activ) garantat a serverelor noastre este valorificat la 99%, iar pentru site-urile profesionale folosim tehnologia de redundanţă prin care eliminăm orice downtime.

Radio streaming:

Avem posibilitatea de a vă furniza servere de radio streaming prin care se pot realiza transmisii audio-video live sau sisteme de radio online. Chiar dacă aveţi un site puternic cu un debut promiţător vă încurajăm să apelaţi la experienţa noastră din domeniul transmisiilor live câştigând astfel timp şi efort concentrându-vă doar asupra elementelor cheie din proiectul dumneavoastră. Lăsaţi cu încredere detaliile in grija noastră.

Optimizare SEO:

Optimizarea SEO se referă la indexarea site-ului în motoarele de căutare, astfel încât el să poată fi afişat în primele rezultate ale căutării. Acest produs vă ajută la o creştere mai bună a vizitatorilor veniți de pe motoare de căutare, și este o metodă concretă de a face cunoscut site-ul dvs. de a obține și spori numărul de clienți.

Mentenanţă web:

Trebuie să ştiti că e necesară o continuitate în actualizarea şi reîmprospătarea atât a conţinutului cât şi a design-ului. Vizitatorii sunt cei care apelează la brand-ul dumneavoastră pentru că i-a devenit plăcut şi îl consideră de calitate. Din acest motiv trebuie să oferiţi un continuu progres dar şi un conţinut nou care să îl motiveze să acceseze din nou site-ul ce il deţineţi. Prin serviciile noastre vă susţinem imaginea şi contribuim la creşterea reputaţiei companiei dumneavoastră.