0

De ce Web Design?

Fără îndoială, secretul succesului în orice domeniu e ca un joc piramidal la baza căruia se află munca şi succesul generaţiilor anterioare, vârful piramidei fiind pus de dumneavoastră. Cu cât acceptaţi mai mult să vă folosiţi de soluţiile fiabile de web-design deja existente cu atât veţi atinge performanţe mai înalte, concentrându-vă doar la caracterul specific a ceea ce doriţi să realizaţi. Deşi aceasta e o realitate uşor de înţeles, multe companii aleg să „reinventeze roata” formându-şi propria lor fundaţie.

Web Design

În domeniul promovării lucrurile stau la fel.

Modul în care decideţi să vă promovaţi are o importanţă extrem de mare în special când resursele de care dispuneţi nu vă permit să pierdeţi nimic. Cu siguranţă internetul este cea mai bună cale pentru a vă afirma serviciile şi produsele, fapt dovedit din toate punctele de vedere. E greu de zis care e cel mai mare avantaj al promovării pe internet dar imaginaţi-vă că realizarea unui site vă oferă posibilitatea de a fi găsit de către oricine, din orice locaţie, la orice oră, toate la un cost minim. Chiar mai mult de atât, vă puteţi vinde şi distribui produsele cu ajutorul platformelor magazinelor online  de E-Commerce.

Ce am de făcut?

Dacă nu aveţi un site, e momentul să faceţi primii paşi şi să acceptaţi în prima fază să intraţi în mediul Cybernetic. Aici veţi întâlni o echipă de tineri talentaţi care vor descoperi nevoile promovării proiectului dumneavoastră. Vom analiza împreună stadiul actual şi cel urmărit după care vom elabora o strategie de promovare adecvată perfect la cerinţele pieţei.

Cât ma costă crearea unui site?

Cât vă costă e infim raportat la cât veţi câştiga. Credem în marketing-ul de tip „Win-Win” care va asigura un câştig atât pentru dumneavoastră cât şi pentru noi, succesul nostru fiind măsurat prin satisfacţia clientului. Costul unui pachet e determinat în special de 5 factori:
  1. tipul de site pe care îl doriți: blog, portofoliu online, microsite, catalog online, site de prezentare, portal online, platformă online, magazin online;

  2. achiziţionarea domeniului (.ro, .eu, .com, .de);

  3. timpul de realizare a paginii web ca design şi conţinut;

  4. Tipul de pachet pentru găzduirea site-ului (stocarea permanentă pe un server web);

  5. Funcțiile și scripturile web pe care site-ul trebuie sa le conțină.

Costul unui site variază în funcţie de aceşti factori iar pentru o ofertă de preţ nu ezitati să ne contactaţi la contact@cyberstudio.ro sau la numerele de telefon +40 749 225 445 sau +40 770 196 123